15

години доказан опит в изграждането на соларни и хибридни системи

2008

“Мотто Инженеринг” ЕООД е регистрирана с основна дейност проектиране, доставка и изграждане на соларни системи.

2009

Мотто Инженеринг разработва няколко проекта за изграждане на Фотоволтаични централи (ФЕЦ) и въпреки, че преживява труден период, тъй като все още технологията е непозната и скъпа, не се отказваме и следваме визията и целите си.

2010

Създадохме нашата интернет страница с много информация за фотоволтаичните системи и компоненти.

2011

Разширихме екипа си - станахме един страхотен и сплотен колектив, който е готов за всякакви предизвикателства.

2013

Интегрирахме базирани в облака приложения за бизнеса, които ни помагат да работим съвместно независимо къде се намираме. Внедрихме и базирана в облака иновативна система за връзка с клиенти и проект мениджмънт. Започнахме да предлагаме и малки ветрогенератори, тъй като установихме, че комбинацията от соларен и вятърен генератор е много добра за автономни системи за производство на енергия. Разработихме собствена система за управление и контрол на фотоволтаични системи.

2015

Направихме инвестиции за обновяване на техническото оборудване, благодарение на което повишихме ефективността и качеството на работа и значително ограничихме времето за цялостно изграждане на фотоволтаична система.

Нашата визия за Мотто Инженеринг е и винаги ще бъде: да създаваме иновативни инженерингови решения, с които хората живеят и с които правим живота им по-добър.

Екип

Инж. Иван Динев

Основател и управител
В Мотто Инженеринг е отговорен за: Фирмената политика и визията на компанията, Генериране на идеи за нови продукти и услуги, Финанси, Контрол на качеството

Иван Василев

Технически ръководител
Отговорен за мониторинг и ремонт на централите. Интересува се от устойчиво развитие и нови технологии. По негови думи фотоволтаичните системи са един от добрите примери за комбинация между двете.

Кирил Пацин

Технически сътрудник

Виктория Кафтанова

Технически сътрудник

Теодора Даракева

офис асистент
Когато основах Мотто Инженеринг, исках да изградя фирма, която да създава иновативни инженерингови решения, с които хората да подобряват начина си на живот.

инж. Иван Динев

Членства

Българска Фотоволтаична Асоциация (БФА)

В асоциацията членуват фирми от соларния бранш – от производители на енергия и оборудване до изпълнители на проекти и инвестиционни посредници. Членството в БФА ни позволява, както да поддържаме широка партньорска мрежа, така и да участваме активно във формирането на целите и предложенията за развитие на бранша.

Камара на Строителите В България (КСБ)

Мотто Инженеринг е пълноправен член на камарата, което ни дава право да изграждаме енергийни обекти 3-та категория, което ни дава право да изграждаме електроцентрали с мощност до 25 МW, и СМР – 5-та категория на територията на страната.

Камара на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП)

Инженерите на Мотто Инженеринг са членове на КИИП. Това е национална организация на инженерите в инвестиционното проектиране.

Държавна Агенция за Метрологичен и Технически Надзор (ДАМТН)

От Май 2013г. Мотто Инженеринг е регистрирана в Държавна Агенция за Метрологичен и Технически Наздзор. Това дава право на фирмата да извършва монтиране, поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения в енергийни обекти за производство на електрическа енергия от възобновяеми източници по чл. 24, т. 1 и 2 от ЗЕВИ, а имено системи до 200 kW

Партньори

световните лидери в производството на фотоволтаични 

паневропейска търговска банка, една от водещите банки в България

мостово, кредитно, лизингово финансиране и субсидиране

партньор в управлението на финансовите потоци

официален представител на DAIKIN и MULTITUBO за България.

архитектурно студио, което работи в областта на устойчивото строителство

Винаги сме готови да обсъдим вашите идеи, свържете се с нас

Обадете ни се

02 488 17 47

0885 031 305

0884 612 599

0884 135 911

Пишете ни

Намерете ни

бул. Акад. Иван Гешов 104,
ет.6, офис 7
София 1612
вижте карта

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ