15

години доказан опит в изграждането на соларни и хибридни системи

2008

“Мотто Инженеринг” ЕООД е регистрирана с основна дейност проектиране, доставка и изграждане на соларни системи.

2009

Мотто Инженеринг разработва няколко проекта за изграждане на Фотоволтаични централи (ФЕЦ) и въпреки, че преживява труден период, тъй като все още технологията е непозната и скъпа, не се отказваме и следваме визията и целите си.

2010

Създадохме нашата интернет страница с много информация за фотоволтаичните системи и компоненти.

2011

Разширихме екипа си - станахме един страхотен и сплотен колектив, който е готов за всякакви предизвикателства.

2013

Интегрирахме базирани в облака приложения за бизнеса, които ни помагат да работим съвместно независимо къде се намираме. Внедрихме и базирана в облака иновативна система за връзка с клиенти и проект мениджмънт. Започнахме да предлагаме и малки ветрогенератори, тъй като установихме, че комбинацията от соларен и вятърен генератор е много добра за автономни системи за производство на енергия. Разработихме собствена система за управление и контрол на фотоволтаични системи.

2015

Направихме инвестиции за обновяване на техническото оборудване, благодарение на което повишихме ефективността и качеството на работа и значително ограничихме времето за цялостно изграждане на фотоволтаична система.

Нашата визия за Мотто Инженеринг е и винаги ще бъде: да създаваме иновативни инженерингови решения, с които хората живеят и с които правим живота им по-добър.

Екип

Инж. Иван Динев

Основател и управител
В Мотто Инженеринг е отговорен за: Фирмената политика и визията на компанията, Генериране на идеи за нови продукти и услуги, Финанси, Контрол на качеството

Иван Василев

Технически ръководител
Отговорен за мониторинг и ремонт на централите. Интересува се от устойчиво развитие и нови технологии. По негови думи фотоволтаичните системи са един от добрите примери за комбинация между двете.

Мария Бабаджанова

Маркетинг и офис асистент
Завършила е висше образование със специалност Екология и опазване на околната среда. Оотговорността на Мария е администрацията да е под контрол, информацията и процесите да вървят гладко.
Когато основах Мотто Инженеринг, исках да изградя фирма, която да създава иновативни инженерингови решения, с които хората да подобряват начина си на живот.

инж. Иван Динев

Членства

Българска Фотоволтаична Асоциация (БФА)

В асоциацията членуват фирми от соларния бранш – от производители на енергия и оборудване до изпълнители на проекти и инвестиционни посредници. Членството в БФА ни позволява, както да поддържаме широка партньорска мрежа, така и да участваме активно във формирането на целите и предложенията за развитие на бранша.

Камара на Строителите В България (КСБ)

Мотто Инженеринг е пълноправен член на камарата, което ни дава право да изграждаме енергийни обекти 3-та категория, което ни дава право да изграждаме електроцентрали с мощност до 25 МW, и СМР – 5-та категория на територията на страната.

Камара на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП)

Инженерите на Мотто Инженеринг са членове на КИИП. Това е национална организация на инженерите в инвестиционното проектиране.

Държавна Агенция за Метрологичен и Технически Надзор (ДАМТН)

От Май 2013г. Мотто Инженеринг е регистрирана в Държавна Агенция за Метрологичен и Технически Наздзор. Това дава право на фирмата да извършва монтиране, поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения в енергийни обекти за производство на електрическа енергия от възобновяеми източници по чл. 24, т. 1 и 2 от ЗЕВИ, а имено системи до 200 kW

Партньори

световните лидери в производството на фотоволтаични 

дистрибутори на компоненти за соларни системи

мостово, кредитно, лизингово финансиране и субсидиране

партньор в управлението на финансовите потоци

официален представител на DAIKIN и MULTITUBO за България.

архитектурно студио, което работи в областта на устойчивото строителство

Винаги сме готови да обсъдим вашите идеи, свържете се с нас

Обадете ни се

02 488 17 47

0885 031 305

0884 612 599

0884 135 911

Пишете ни

Намерете ни

бул. Акад. Иван Гешов 104,
ет.6, офис 7
(до Пощенска банка,
вход на бул. Гешов)
София 1612
вижте карта

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ