Solar Power Europe

SolarPowerEurope e новият EPIA (Европейската асоциация на фотоволтаичната индустрия). Дейностите на асоциацията оформят средата за развитие на фотоволтаичния бранш в Европа и насърчава възможности за реализиране на соларни инвестиции.
SolarPowerEurope е един от основателите на Европейския съвет за възобновяема енергия ЕRЕС, създадена през 2000 г. от Европейската възобновяема енергийна индустрия, член на Алианс за равитието на електрификацията в селсктото стопанство, член на Програмата на Международната енергийна агенция (IEA-PVPS) http://www.iea-pvps.org/  и Европейския форум за възобновяеми енергийни източници (EUFORES) http://www.eufores.org/.
Публикация в официалния сайт на SolarPowerEurope съобщи за инзвънредно общо събрание от 2-и март 2016 г. на, което бяха избрани четери нови члена на управителния съвет. Президента на  SolarPowerEurope, Оливър Шейфар сподели за радостта от събитието и подчерта, че те представляват разнообразни и силни фирми в бранша помагащи за актуалността и компетенцията на асоциацията. 
Източник: http://www.solarpowereurope.org/home/

Копирай линка
Сподели статията

Винаги сме готови да обсъдим вашите идеи,  свържете се с нас

Обадете ни се

02 488 17 47
02 444 74 80
0885 031 305
0886 144 748

Пишете ни

Намерете ни

бул. Акад. Иван Гешов 104,
ет.6, офис 7
(до Пощенска банка,
вход на бул. Гешов)
София 1612
вижте карта

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ